Gemak

 

De Monobuggy is gebouwd voor gebruikersgemak en voor makkelijk transport naar (verschillende) golfbanen. De golfscooter is inklapbaar: het zadel met zadel stang is gemakkelijk af te nemen na verwijderen van de borgpen; ook het golftasrek is eenvoudig af te nemen.

Wanneer het zadel met zadelstang zijn verwijderd kan men het voetbord optillen, de aansluitstekker van de accu losmaken en de accu in de draagtas uit het compartiment tillen. Na verwijderen van de borgpen van het kantelmechanisme kan de stuurstang met stuur worden ingeklapt.

De golfscooter kan nu eenvoudig in een auto worden geplaatst. Natuurlijk kan de Monobuggy even eenvoudig in omgekeerde volgorde weer worden opgebouwd.

 

 

Wanneer u tijdens het golfen de MONOBUGGY wilt parkeren hoeft u de standaard niet elke keer uit te klappen. De MONOBUGGY blijft staan op de steun van het golftasrek: dus afstappen, golfclub pakken, spelen !

De golfscooter kan nu eenvoudig in een auto worden geplaatst. Natuurlijk kan de MONOBUGGY even eenvoudig in omgekeerde volgorde weer worden opgebouwd (zie de instructievideo's).