MONOBUGGY Direct Drive 1000 watt, 1 HUB-motor, limited edition

Vanwege de vraag naar een wat lichtere uitvoering MONOBUGGY bieden wij een model aan met een aandrijving met één HUB-motor. Dit aangepaste model MONOBUGGY zal beperkt leverbaar zijn. De aangepaste MONOBUGGY is geschikt voor personen tot ca. 90 kg. Voor grotere personen raden we aan het model met 2 HUB-motoren te gebruiken. Het is een sportieve uitvoering van de MONOBUGGY, die eenvoudig in te klappen en in de auto te leggen is. De 48 Volt Lithium accu is goed voor ca. 36 holes wanneer hij nieuw wordt geleverd. Kijk voor meer informatie over de accu's onder:

Deze MONOBUGGY wordt standaard geleverd met golftasrek, scorekaarthouder, 48Volt Lithium accu, acculader, fleshouder en Nederlandstalige gebruikshandleiding. De prijs bedraagt  € 1.795,- inclusief BTW. De MONOBUGGY is (beperkt) uit voorraad leverbaar. Als u in deze MONOBUGGY geïnteresseerd bent adviseren wij om er per mail een reservering voor te maken. Een testrit is mogelijk. Deze MONOBUGGY is minder geschikt voor heel geaccidenteerd terrein.

voorjaarsaanbieding:

nu € 500,- korting op dit speciale model zolang de voorraad strekt !

Prijs inclusief BTW € 1.295,-  1 jaar volledige garantie !

 

Laat uw MONOBUGGY met ketting ombouwen naar 1 HUB-motor

Het is ook mogelijk uw MONOBUGGY met kettingaandrijving om te bouwen naar een aandrijving met 1 HUB-motor. De Ombouw van een gebruikte MONOBUGGY van ketting naar 1 HUB-motor duurt ongeveer 1-2 uur (na de juiste voorbereiding bij ons intern) en gaat € 750,- kosten. Op dit moment zijn er beperkt kits voor ombouw leverbaar en wij adviseren oer mail een reservering te maken wanneer u geïnteresseerd bent. Ook hier geldt: de ombouw is minder geschikt voor gebruik op geaccidenteerd terrein en voor gebruik van personen boven de 85 KG.

Model 1200 watt met paraplu

Stuur met scorekaarthouder en flessenhouder

HUB-motor-aandrijving

Schijfremmen

Accu in het accu-compartiment

Golftasrek eenvoudig aan te brengen

 

Voor technische specificaties van het model MONBUGGY met 1 HUB-motor aandrijving klik op: